Одморалиште МВР

Одморалиште МВР

Одморалиштето освен за вработените во МВР е од отворен тип за сите граѓани. Располага со терени за кошарка, одбојка, ракомет, пинг-понг и шаховска сала. Објектот има 80 легла, сала за семинар и ВИП сала за 30 лица. Телефон: 033-800-188 /

Мотел Мице

Мотел Мице

Мотел – ресторанот „Мице“ се наоѓа во срцето на Осоговските планини, на 1505 м надморска височина. На околу дваесеттина километри северно од Кочани, во срцето на туристичкиот центар „Пониква“, повеќе од десеттина години мотелот нуди сместување на своите гости. Мотелот

Осоговски Конак

Осоговски Конак

  Во самиот центар на туристичкиот центар Пониква ќе го пронајдете новоотворениот мотел-ресторан “Осоговски Конак”. Сместен во реновирана и адаптирана зграда на армијата, го доловува духот на Осоговијата. Автентичниот македонски амбиент ќе ви овозможи да поминете незаборавни моменти исполнети со