Odmoraliste MVR

Одморалиштето освен за вработените во МВР е од отворен тип за сите граѓани. Располага со терени за кошарка, одбојка, ракомет, пинг-понг и шаховска сала. Објектот има 80 легла, сала за семинар и ВИП сала за 30 лица.

Телефон: 033-800-188 / 071-368-820

Легла: 80

Facebook fan page

E-mail: [email protected]

Одморалиште МВР