Staza 1 zoom
Стазата 1 е наменета за почетници и е во групата на кратко лесни патеки. Должината на стазата е 300 метри и целата патека е осветлена со рефлектори, секогаш спремна за ноќно скијање. Капацитетот на лифтот е 18 сидра и истите стигнуваат до врвот за рок ок 2минути.

По должината на патеката се поставени топови за вештачки снег кои го надополнуваат количеството на снег кога е потребно. На почетокот на патеката има сервис за скии каде што можете да си изнајмете скии по цена од 300денари. Целодневната ски карта изнесува 500денари, а за викенд истата изнесува 800денари.

Стаза 1 – Лесна Патека