Motel Mice zoom

Мотел – ресторанот „Мице“ се наоѓа во срцето на Осоговските планини, на 1505 м надморска височина. На околу дваесеттина километри северно од Кочани, во срцето на туристичкиот центар „Пониква“, повеќе од десеттина години мотелот нуди сместување на своите гости. Мотелот се наоѓа на 300метри од асфалтниот пат. Располага со 30 легла. Ресторанот е за 90 лица и нуди богато мени.

Телефон: 070-610-894

Легла: 30

E-mail: [email protected]

http://www.motelmice.com.mk

Мотел Мице