Актуелно


Стаза 1 - Лесна Патека


Стазата 1 е наменета за почетници и е во групата на кратко лесни патеки. Должината на стазата е 300 метри ...

Повеќе>>


Мотел Изгрев

 

Мотелот е со капацитет од 45 легла по 16 соби и 4 апартмани. Има ресторан со 120 места, мала сала ...

Повеќе>>


Одморалиште МВР

Одморалиштето освен за вработените во МВР е од отворен тип за сите граѓани. Располага со терени за кошарка, одбојка, ракомет, ...

Повеќе>>


Мотел Мице

Мотел - ресторанот „Мице“ се наоѓа во срцето на Осоговските планини, на 1505 м надморска височина. На околу дваесеттина километри ...

Повеќе>>


Koczka.com

Викенд куќата е на лоцирана на 100 метри од ски лифтот бр 1. Располага со две спални соби и дневна ...

Повеќе>>


Осоговски Бисер

...
Телефон: 070-354-561 / 075-304-342
Легла: 40Цена: 600
Facebook fan page
E-mail: info@osogovskibiser.com.mk
http://www.osogovskibiser.com.mk

 

Повеќе>>


70m2 викенд куќа

Се издава викендица на Пониква во непосредна близина на ски патеките,можност за сместување на 6 возрасни лица.

Телефон: 072-304-694
Легла: 6

Повеќе>>


Стаза 3 - Средна/Тешка Патека


Стаза 3 е наменета за понапредни скијачи и се вбројува во групата на средно/тешки патеки. Таа е долга 700 метри, ...

Повеќе>>


Осоговски Конак

 

Во самиот центар на туристичкиот центар Пониква ќе го пронајдете новоотворениот мотел-ресторан "Осоговски Конак". Сместен во реновирана и адаптирана зграда ...

Повеќе>>


Предел од Пониква

Слика: Предел од Пониква

Повеќе>>

HPIM1281.JPG

Мотел Изгрев

Слика: Мотел "Изгрев"

Повеќе>>


Сноуборд Патека


Патеката е во изработка.

Повеќе>>


Црква Св. Василиј Велики

 

Слика: Црква "Св. Василиј Велики"

Повеќе>>


Вила Осоговска Куќа

Вилата Осоговска Куќа се наоѓа 1250 метри надморска височина, 12 км одалечена од Кочани и 8 километри од туристичкио центар ...

Повеќе>>

Ски патеки


Вила Осоговска Куќа

Вилата Осоговска Куќа се наоѓа 1250 метри надморска височина, 12 км одалечена од Кочани и 8 километри од туристичкио центар ...

Повеќе>>


Одморалиште МВР

Одморалиштето освен за вработените во МВР е од отворен тип за сите граѓани. Располага со терени за кошарка, одбојка, ракомет, ...

Повеќе>>


Мотел Мице

Мотел - ресторанот „Мице“ се наоѓа во срцето на Осоговските планини, на 1505 м надморска височина. На околу дваесеттина километри ...

Повеќе>>


Осоговски Бисер

...
Телефон: 070-354-561 / 075-304-342
Легла: 40Цена: 600
Facebook fan page
E-mail: info@osogovskibiser.com.mk
http://www.osogovskibiser.com.mk

 

Повеќе>>


Koczka.com

Викенд куќата е на лоцирана на 100 метри од ски лифтот бр 1. Располага со две спални соби и дневна ...

Повеќе>>


Стаза 3 - Средна/Тешка Патека


Стаза 3 е наменета за понапредни скијачи и се вбројува во групата на средно/тешки патеки. Таа е долга 700 метри, ...

Повеќе>>


Осоговски Конак

 

Во самиот центар на туристичкиот центар Пониква ќе го пронајдете новоотворениот мотел-ресторан "Осоговски Конак". Сместен во реновирана и адаптирана зграда ...

Повеќе>>


Предел од Пониква

Слика: Предел од Пониква

Повеќе>>


Црква Св. Василиј Велики

 

Слика: Црква "Св. Василиј Велики"

Повеќе>>


Мотел Изгрев

 

Мотелот е со капацитет од 45 легла по 16 соби и 4 апартмани. Има ресторан со 120 места, мала сала ...

Повеќе>>


70m2 викенд куќа

Се издава викендица на Пониква во непосредна близина на ски патеките,можност за сместување на 6 возрасни лица.

Телефон: 072-304-694
Легла: 6

Повеќе>>

HPIM1281.JPG

Мотел Изгрев

Слика: Мотел "Изгрев"

Повеќе>>


Сноуборд Патека


Патеката е во изработка.

Повеќе>>


Стаза 1 - Лесна Патека


Стазата 1 е наменета за почетници и е во групата на кратко лесни патеки. Должината на стазата е 300 метри ...

Повеќе>>